Työpaja 1, 17.1.2022

Työpajaa ei päästy pitämään suunnitellusti Ruotsulanhovissa ja tilaisuus pidettiin kokonaan etäyhteydellä. Kiitos kaikille osallistujille. Työpajassa oli noin 30 henkilöä. Työpajan esitysmateriaalin voi ladata alla olevasta painikkeesta.

Pyydämme vielä lisää ideoita ja toiveita karttakyselyn avulla. Kysely on avoin kaikille. Alla olevasta linkistä avautuu kyselysivu. Kysely on avoinna Tammikuun loppuun saakka.


Ulkoilureitistöhankkeen ensimmäinen työpaja pidetään ma 17.1.2022 klo 17:30-20:00. Tilaisuus pidetään etäyhteyden kautta. Vallitsevan koronatilanteen takia tapahtumaa ei voida järjestää Ruotsulanhovissa.

Läsnä olevilta edellytetään koronapassia. Osallistuminen on mahdollista myös teams-yhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään etäosallistumisen linkki. Ilmoittautuminen 13.1 mennessä tästä linkistä:  https://link.webropolsurveys.com/S/D1A2D5CE22324CAC

Tilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki sidosryhmät (maanomistajat, paikalliset asukkaat, yrittäjät, tapahtumajärjestäjät, seurat ja yhteisöt). Tilaisuudessa jokainen pääsee osallistumaan suunnittelutyöhön sekä tuomaan esille omat ideansa ja toiveensa.