Maanomistaja-info 28.11.2022

Info-tilaisuudessa oli läsnä 40 henkilöä sekä etänä 24 henkilöä.

Info-tilaisuuden esittelyaineisto on ladattavissa alla olevista linkeistä.


Maanomistajille järjestetään infotilaisuus ma 28.11.2022 klo 17:30 alkaen Himoslomien Kokouskeskus Koululla, Rehtori-salissa, Säyryläntie 445. Tilaisuudessa on mahdollista esittää tarkentavia kysymyksiä reittisuunnitelmaan liittyen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen 23.11 mennessä tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/A46259C22AF7D495

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä Teams-palvelun kautta, pääset osallistumaan tästä linkistä. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi erillisiä ohjelmia, palvelu toimii verkkoselaimen kautta.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti niille maanomistajille, joita ulkoilureittisuunnitelma tällä hetkellä koskee. Kutsukirjeet lähetetään marraskuun aikana kaikille niille maanomistajille, joiden kiinteistölle ulkoilureitti tai taukopaikka sijoittuu.


Reitit -välilehdellä on katseltavissa reittiluonnoksia.

Pyydämme maanomistajia tutustumaan ennen info-tilaisuutta suunnitelmaluonnoksiin erityisesti omien kiinteistöjen osalta. Huomioitava, että ulkoilureittisuunnitelman alueella on useita satoja maanomistajia, eikä info-tilaisuudessa voida käydä jokaista kiinteistöä yksityiskohtaisesti läpi.


Mikäli haluatte keskustella reittiluonnoksista tai jättää palautetta, niin pyydämme olemaan yhteydessä Antti Mäkiseen, yht.tiedot alla.

Projektityöntekijä, reitistöjen kehittäminen, Antti Mäkinen p. 040 756 1240, antti.makinen@jamsa.fi